/
Staff Data Search - جامعة الزقازيق
Staff Data Search
facebook
youtube
googleplus
twitter
zagazig
En
Personal Website
Faculty Technology and Development - Department Food Technology
Scientific degrees
BSc In NULL, [2003]
MSc In NULL, [2009]
PhD In NULL, [2016]
الحالة الوظيفية الحالية :
قائم بالعمل
Academic Jobs
معيد : 5/11/2003
Doctor Assisant : 2/4/2009
Doctor : 26/4/2016
Professor Assisant : 31/8/2021
استاذ مساعد لقب علمى : 31/8/2021
Publications
1 -
Production of Probiotic Low-Fat Yoghurt Supplemented with Guava Seeds Powder (2020).
2 -
: Effect of oat flour supplementation on the physicochemical, microbiological and organoleptic properties of low fat probiotic Labneh. (2019).
3 -
Production of Functional Spreadable Processed Cheese Supplemented with Sweet Red Pepper Paste. (2020).
4 -
Production of Functional Ice Milk Supplemented With Watermelon Seeds Embryonic Leaves Powder (2021).
5 -
: Ameliorative effect of Dill and Coriander Oils addition on Quality Characteristics and Oxidative Stability of Tallaga Cheese Manufactured using Vegetable Oil (2021).
Research Area
Dairy , Cheese , Fermented products
Dairy microbiology
dairy technology
Food processing
food science
Nutrition and general health
Quality control
جامعة المنصورة
جامعة الاسكندرية
جامعة القاهرة
جامعة سوهاج
جامعة الفيوم
جامعة بنها
جامعة دمياط
جامعة بورسعيد
جامعة حلوان
جامعة السويس
جامعة المنيا
جامعة دمنهور
جامعة المنوفية
جامعة أسوان
جامعة جنوب الوادى
جامعة قناة السويس
جامعة عين شمس
جامعة أسيوط
شراقوة | الشرقية بين ايديك
اخبار الشرقية - شراقوة | الشرقية بين ايديك
جامعة كفر الشيخ
جامعة السادات
جامعة طنطا
جامعة بنى سويف